Uploaded image for project: 'Ideapankki'
 1. Ideapankki
 2. CSCIDEAPANKKI-39

AC nauhoitteiden lukeminen

  XMLWordPrintable

Details

  • Story
  • Status: Tarkennettavana
  • Major
  • Resolution: Unresolved

  Description

   Tutustu Ideapankki-palveluun osoitteessa ideapankki.csc.fi

   Idea: AC nauhoitteiden lukeminen

   Kuvaus: Moni korkeakoulu on siirtymässä Connectista Zoomiin tai vastaavaan palveluun. Tarvitaan ratkaisu, jolla kaikki vanhat tallenteet a) saadaan siirrettyä järkevään formaattiin talteen, jotta uuden palvelun voi ottaa käyttöön ja vanha alusta lopettaa. Toisena vaihtoehtona b) talteen otettuja tallenteita pitäisi pystyä käyttämään/selaamaan.

    

   2018-11-01 Ideatoimikunta

   • Käytettävissä on ratkaisuja, jotka mahdollisesti riittävät kattamaan ideassa esitetyt tarpeet a ja b. (e100325 sopii e105097 kanssa, miten Idea tarkennetaan e101257in kanssa ja todetaan tuotannossa olevaksi ratkaisuksi tai palautetaan tarkennettuna esiselvitystä vaativana ideana.)
   • Käydyn keskustelun pohjalta avattiin tarkennettavaksi uusi idea tässä esitettyä laajemman tarpeen osalta https://jira.eduuni.fi/browse/CSCIDEAPANKKI-41 

   Käytettävissä olevat ratkaisut:

   1) (a+b) Ensimmäinen ja jo käytössä oleva tapa: CSC säilyttää tallenteet saatavilla tietyn ajan(toistaiseksi) vaikka AC-sopimus CSC:n ja korkeakoulun kanssa lakkaa. Tallenteiden säilytysajoista ei ole tehty vielä päätöksiä (keskusteltu sopimus päättymisen jälkeen 1-2 vuoden säilytysajoista).

   2) (a)

   3 tapaa muuntaa AC-tallenteet (ZIP-paketit) MP4 formaattiin:

   2.1) Käyttäjä muuntaa itse tallenteet MP4 muotoon käyttäen AC:n omaa käyttöliittymää. Muunnos kestää saman ajan mikä on ko. tallenteen kesto. Sopii jos tallenteita muutamia/kymmeniä.
   2.2) Tallenteet(ZIP-paketit) siirretään Esynctrainingin pilvipalveluun konvertoitavaksi (http://www.esynctraining.com/mp4-service) Maksullista palvelua (tallenteiden minuuttihinnoittelu): 5000min=1500 eur, 50000min=11250 eur
   2.3) Ostetaan ja asennetaan konversiosofta AC-palvelimelle, erilliskustannus

   Attachments

    Issue Links

     Activity

      People

       e105097 Janne Oksanen
       e121754 Stefan Levander
       Votes:
       2 Vote for this issue
       Watchers:
       9 Start watching this issue

       Dates

        Created:
        Updated: